» Bröllop

Som sagt var jag på bröllop i Storforsen igår, det var jättefint! Och det var även roligt att få träffa mina släktningar igen, satt och myste med Isak en stor del av kvällen, min gullunge! Har inget att skriva om så ni får bilder istället :)









» Förra fredagen

Förra fredagen var verkligen bäst! Fick träffa och umgås med Alex, har saknat honom väldigt mycket, så det var otrolig skönt att äntligen få se honom igen! 
Jag Ellen och Stina gick och mötte honom på busstationen och sedan gick vi alla tre och mötte Robin, Jonatan och Alex så vi umgicks med dom också! Sen senare på kvällen kom min älskade Julia och överraskade oss genom att komma till Haparanda, åh har inte sett mitt hjärta på jättelänge och äntligen såg jag henne! Kan det bli bättre? Fick se både Alex och Julia som jag saknat otroligt mycket! Blev helt varm i hjärtat efter den dagen <3 





» Bröllop

Jag ska på bröllop på lördag, och jag har ångest! Vet inte vad jag ska ha på mig för kläder, vad för smink jag ska ha, hur jag ska ha håret osv! Asså åh, kan ni typ hjälpa mig för jag vet verkligen inte vad man ska ha på sig på bröllop. 

Fredag imån, så jääääääävla skönt! Ska som sagt till Luleå på bröllop på lördag, men ska även umgås med vänner senare på kvällen i Luleå, ska sova där också, så på söndag blir det väl shopping :) asså ingen kan förstå min kärlek till shopping, älskar det! 
Ska även övertala mamma när hon kommer hem att hon ska köpa en hund åt mig, tror dock inte att jag kommer få en men vi får la hoppas på det bästa! Isåfall ska vi hämta den från Piteå i helg, isåfall får ni kolla in min blogg efter helgen för att se om den blir min eller inte  :) 



» Jag vet..

Ja jag vet, har inte bloggat, förlåt :( jag ska verkligen försöka blogga så ofta som möjligt och så att det blir så roligt som möjligt att läsa också. Men vet dock inte vad jag ska blogga om, händer inget i mitt liv så jag kan inte blogga om det heller, så vi får väl se vad som händer :)