» ♡




» Träna

Idag ska jag äntligen fara & träna. Nu kan jag inte skylla på att jag är trött & heller inte sjuk som jag har varit nu ett bra tag. Men det är skönt att vara frisk nu så jag faktiskt kan fara & träna. Vi slutade kl 11 idag så jag kunde sova en stund efter skolan & nu är jag pigg & kan fara & träna. 
Blir två pass efter varann idag & sen ett imån. Sen blir de mysa hela helgen




» Tisdag

Vet inte vad jag ska blogga om men, imån är hälften av veckan avklarad, känns skönt efter som att jag vill ha helg nuu! För att jag är så sjukt trött på dagarna så jag vill ha helg så jag kan sova ordentligt. Orkade inte ens fara & träna idag eftersom att jag var så sjukt trött haha, men skit i de nu. 
 
Ihelg kommer mina pinglor hem alltså Ellen & Julia, som jag inte ett på ett bra tag. 
Jag har varit tillsammans med Ellen varje dag i 9 år, då vi vart i skolan iallafall. Men nu går vi på olika skolor i olika städer vilket känns jävigt jobbigt. saknar henne enormt mycket. 
Haha vad ska jag ens skriva? Jag vet inte haha 
 
Bjuder på dom här fina bilderna haha 





















» Önskelista

Eftersom att jag fyller år snart så gjorde jag en önskelista i skolan när jag inte hade så mycket att göra, såå här får ni se vad jag önskar mig 
 
 
 
 

» Sommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Blogga

Tänkte att jag skulle börja blogga ingen eftersom folk vill att jag ska. 
Såå vet inte var jag ska börja, men skolan har ju iallafall börjat igen.
 
 Men det blev inte att flytta till Luleå för min det eftersom att jag inte orkar flytta & hade heller ingenstans att bo, så det fick bli handelsprogrammet här istället. Det är faktist ganska kul, iallafall när vi har våra handles lektioner, men nog skulle jag helst vela gå frisör! 
 
Känner att dehär blev ett megatråkigt inlägg men visste inte vad jag annars skulle blogga om :) 
 
 
Tänkte lägga upp massor av bilder från mitt sommarlov lite senare så håll koll